Stort kliv framåt för Kaldéiskt kulturcentrum Jungfru Maria kyrka

Jungfru Maria

 

Detaljplanen för Jungfru Maria kyrka är nu antagen, exploateringsavtalet är undertecknat och bygglovet är inlämnat. Detta betyder att projektet har tagit ett stort kliv framåt mot byggstarten i sommar, skriver Stockholm Katolska Stift. Jungfru Marias kyrka kommer att finansieras enbart genom gåvor. Om kyrkan ska bli verklighet måste många vara med och bidra. Varje gåva är värdefull och välkommen, oavsett hur stor eller liten den är.

Kontakta gärna projektgruppen om du har frågor kring projektet eller bara vill veta mer.
Kontonumret för donationer: BG 261-9047.
Telefon: 08-50 55 76 86 eller 08-462 66 32.
E-post: » fundraising@katolskakyrkan.se
» Läs mer

 

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggare gillar detta: