Allmänna villkor

Katolskt magasins allmänna köpvillkor

Alla produkter som Katolskt magasin tillhandahåller vid en viss tidpunkt innebär inte en garanti för att dess produkter alltid är tillgängliga. För att handla hos oss anger du uppgifter i samtliga fält vid kundregistreringen som är obligatoriska. Katolskt magasin lämnar inte ut några kunduppgifter.

Alla priser som anges på katolsktmagasin.se inkluderar frakt. Produkterna levereras med brev som normalt levereras till din brevlåda. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

Betalning sker genom banköverföring, faktura och Paypal. Vid banköverföring skickas produkten/produkterna efter det att Katolskt magasin erhållit pengarna. Vid fakturabetalning skickas produkterna tillsammans med fakturan. Betalningstid är 30 dagar. Om produkterna betalas via Paypal skickas produkten direkt efter beställning.

Vid beställning av prenumeration på tidningen gäller ett avtal om ett år. Avtalet förlängs automatiskt efter första året i form av ett erbjudande om prenumeration ett år till. Överlåtelse av avtal får endast göras till familjemedlemmar.

Konsument har rätt att reklamera produkterna om dess egenskaper avviker från det som presenteras på katolsktmagasin.se. Kontakta admin@katolsktmagasin.se eller ring 08-41019741