Så använder du Km:s digitala arkiv

Katolskt magasin finns nu även som e-tidning. I ett digitalt arkiv som kan nås via Km:s hemsida, kan man både läsa tidningarna i dess helhet och söka i ett artikelregister. I dagsläget sträcker sig arkivet tillbaka till nr 1/2017.

Den som redan är prenumerant på Katolskt magasin kan enkelt ansluta till det digitala genom följande steg:

1. Gå in på katolsktmagasin.se och klicka på ARKIV i övre menyraden.

2. Klicka på LOGGA IN.

3. Välj ”Skapa konto”.

4. Ange din mejladress.

5. Ange valfritt lösenord (minst 6 tecken), som går att ändra senare.

6. Ett bekräftelsemejl skickas till adressen du angivit. Bekräfta i mejlet.

7. Logga in på sidan med dina uppgifter.

8. Koppla din Km-prenumeration till ditt Prenly-konto genom att ange ditt kundnummer (finns tryckt på baksidan av tidningen). Klart!

Dessutom finns nu en mobilapp för Katolskt magasin, både för iOS och Android, som avsevärt underlättar läsning av tidningen på mobil och läsplatta. Appen finns för gratis nedladdning på AppStore och Google Play (sök på ”Katolskt magasin”).

Det finns två alternativ för prenumeration på Katolskt magasin: dels prenumeration med papperstidning, vilket inkluderar tillgång till det digitala arkivet, dels e-prenumeration, utan papperstidning men med fullständig tillgång till det digitala arkivet. Båda finns att beställa i Km:s webbutik.

Frågor som berör e-tidningen eller mobilappen besvaras av redaktionssekreterare Mattias Lindström (mattias.lindstrom@katolsktmagasin.se).

Print Friendly, PDF & Email