Så loggar du in på Km:s digitala arkiv

Katolskt magasin finns nu även som e-tidning. I ett digitalt arkiv, som kan nås via Km:s hemsida, kan man både läsa tidningarna i dess helhet och söka i ett artikelregister. I dagsläget sträcker sig arkivet tillbaka till nummer 4/2011.

Anslut till det digitala arkivet genom följande steg:

1. Gå in på katolsktmagasin.se och klicka på DIGTALT ARKIV i högra spalten.

2. Klicka på LOGGA IN.

3. Välj ”Skapa konto”.

4. Ange din mejladress.

5. Ange valfritt lösenord (minst 6 tecken), som går att ändra senare.

6. Ett bekräftelsemejl skickas till adressen du angivit. Bekräfta genom att klicka på länken i mejlet.

7. Logga in på sidan med dina uppgifter.

8. Koppla Katolskt magasin till ditt Prenly-konto genom att ange ditt kundnummer. Om du har en vanlig prenumeration finns kundnumret tryckt på baksidan av tidningen. Har du tecknat e-prenumeration får du kundnumret via mejl från Km. Kontakta oss om du är osäker på ditt kundnummer. Klart!

Dessutom finns nu en mobilapp för Katolskt magasin, både för iOS och Android, som avsevärt underlättar läsning av tidningen på mobil och läsplatta. Appen finns för gratis nedladdning på AppStore och Google Play (sök på ”Katolskt magasin”).

Det finns två alternativ för prenumeration på Katolskt magasin: dels prenumeration med papperstidning, vilket inkluderar tillgång till det digitala arkivet, dels e-prenumeration, utan papperstidning men med fullständig tillgång till det digitala arkivet. Båda finns att beställa i Km:s webbutik.

Frågor som berör e-tidningen eller mobilappen besvaras av redaktionssekreterare Mattias Lindström (mattias.lindstrom@katolsktmagasin.se).